iDefrag

iDefrag 2.2.4

Schijven van je Mac defragmenteren en optimaliseren

VOOR

  • Werkt effectief en snel
  • Ook voor 'losse' schijven

TEGEN

  • Niets noemenswaardig

Uitmuntend
8

Met iDefrag optimaliseer je de prestaties van je Mac. Door regelmatig te defragmenteren zal je computer namelijk sneller blijven werken.

Wanneer je veel met je computer werkt dan zal je harde schijf gefragmenteerd raken. In andere woorden: bestanden en programma's zijn in kleine stukjes over de gehele harde schijf verdeeld. Start je een applicatie op dan moet jouw Mac alle deeltjes bij elkaar rapen. Met iDefrag zet je de partjes weer netjes op een rijtje waardoor het een stuk eenvoudiger is om programma's en bestanden te openen.

Er zijn meerdere apps voor defragmentatie op de markt, dus waarom zou je voor iDefrag kiezen? Het grote verschil met andere applicaties is dat iDefrag ook bestanden defragmenteert alvorens je ze op een schijf brandt. Dit maakt het een stuk eenvoudiger voor cd/dvd-lezers om de data te openen. Het lijkt wel alsof je door iDefrag een nieuwe -veel snellere- dvd-speler hebt.

Zoek je een handig defragmentatieprogramma, dan heb je deze nu gevonden. Met iDefrag haal je namelijk een goede applicatie in huis met veel handige opties zoals het defragmenteren vóór het branden van een schijf.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
iDefrag

Download

iDefrag 2.2.4

Beoordelingen about iDefrag